Hold øje med disse ting i år, hvis du er interesseret i tech

september 14, 2021 0 Af admin

Når det kommer til tech, så er de fleste enige om, at det kan gå ekstremt stærkt. Mange virksomheder udvikler hele tiden nye produkter og teknologier, og det kan gøre det besværligt at følge med. Ønsker man at få et overblik over ting, man kunne holde øje med i år, så kan dette findes i denne artikel. I artiklen her kommer vi nemlig ind på, hvilke teknologier og opfindelser, der er interessante at følge.

Vælger du at investere i de nedenstående ting, så er det selvfølgelig på eget ansvar. Vi opfordrer hverken til det eller kommer med anbefaler til specifikke aktier eller aktiver. Der er altid en risiko ved investering.

Ethereum

Alle snakker om det lige nu. Er du ikke informeret om, hvad Ethereum er, så er dette en kryptovaluta. Ethereum er en form for konkurrent til Bitcoin, selv om mange mener, at de har forskellige anvendelsesformål. Fordelen ved Ethereum over valutaer som for eksempel Bitcoin er, at du kan køre kode på blockchainen i form af smarte kontrakter (smart contracts). Derudover tager det heller ikke så lang tid at lave en transaktion på Ethereum blockchainen, hvis man sammenligner med Bitcoin. Kursen på Ethereum har vokset meget i år, men mange investerer stadigvæk i valutaen ved at købe den. Du kan læse mere om hvordan man køber Ethereum her.

Cloud

Har du en virksomhed, så nyder du nok allerede godt af fordelene ved cloud teknologi. Gør du ikke det, så er det måske på tide, at du bruger lidt tid på at sætte dig ind i det. I gamle dage skulle man selv have alt sit hardware, og dette kunne være meget dyrt for små virksomheder. I dag kan man gøre det hele i skyen. Egentlig er det bare leje af en anden computer et andet sted i verden.

Cloud kan betyde mange forskellige ting, men i denne artikel mener vi cloud som i servere og andre ydelser, man kan leje sig ind i. Kig på virksomheder som Google, Amazon og Microsoft, hvis du er interesseret i cloud. Deres aktiekurser ser også fornuftige ud.