Hvad får man med økonomisk sparring?

november 28, 2022 0 Af admin

Det økonomiske i en virksomhed er måske det vigtigste aspekt af dem alle. At kunne administrere økonomien i en virksomhed kan være forskellen på tab, stagnering og vækst.

Men det er ikke alle, der har den uddannelse eller viden, der kræves for at drive en succesfuld forretning.

Heldigvis er der flere konsulenter, der kan fylde dette hul og hjælpe til der, hvor du selv halter, gennem sparring. Men først lad os gennemgå hvad økonomisk sparring overhovedet indebærer.

 

Forretningsplaner og budgetter

At oprette en forretningsplaner og nogle budgetter er første skridt i at finde ud af, hvordan virksomheden skal drives. Pengene skal allokeres og dermed opprioriteres nogle ting, hvor andres ting nedprioriteres.

Hvis du ikke har nogen erfaring med at gøre dette, så kan det forståeligt synes overvældende. Afhængigt af virksomheden kan der nemlig være rigtig mange variable dele, der skal holdes styr på både og i fremtiden. Derfor er det en god ting at få sparring på, hvis man selv er bare det mindste i tvivl.

 

Personlig rådgiver som bindeled

Økonomisk sparring kan i nogle tilfælde komme i form af din egen personlige rådgiver. Denne rådgiver hjælper dig med rådgivning, når du for eksempel skal tale med banken, sådan du kommer derfra med de bedste vilkår mulige.

Det sker også, at servicen strækker sig videre ind i at agere bindeled mellem din virksomhed og banken, advokater og revisorer. Det økonomiske aspekt kan nemlig påvirkes fra mange vinkler og det sørger din sparringspartner sig for, at det bliver gjort med dine bedste interesser in mente.

 

Ønsker du økonomisk sparring?

Er du ved at starte ny virksomhed eller er den ved at nå en størrelse, hvor du har brug for hjælp?

Maiken Bang har gennem sine +20 års erfaring haft succes med økonomi, ledelse og strategi og har dygtiggjort sig i at hjælpe virksomheder mod fremdrift som sparringspartner.