Hvad skal man have på til nytår 2023

september 3, 2022 0 Af admin

Hvert nytår går nogen på toilettet og tænker på, hvad de skal have på. Og det er virkelig vigtigt. Når alt kommer til alt ønsker alle, at året skal være så velstående, glædeligt og behageligt som muligt!

Påklædning passende til årets vigtigste nat er også kritisk. Det primære princip er naturlighed. På den festlige nat i 2023 er ingen dikkedarer, sure farver eller prætentiøsitet tilladt; elegant tilbageholdenhed og bevægelsesfrihed prioriteres. Så hvordan vil du ringe ind i det nye år? Her er nogle tip til, hvordan man klæder sig for at behage kaninen.

Hvilke farver vil blive brugt til at fejre nytår 2023?

Fordi Black Water Rabbit er ejer af 2023, valgte vi de passende farver. Kaninen foretrækker turkis, dybblå, sort, himmelblå, sand, brun, mørkegrøn, sølv og guld. Overse heller ikke det stribede tryk, som vil se godt ud på tilbehør. Imidlertid bør lyse neonfarver undgås. Materialer, ud over passende farver, bør overvejes. Kaninen elsker alt naturligt og vil ikke tolerere syntetiske stoffer. Som et resultat er tøj i naturligt stof ideelt til nytårsaften 2023.

Det siges, at de, der kan behage årets symbol på nytårsaften, vil blive velsignet med økonomisk held hele året.

Kvinders nytårsaften fest påklædning: modetrends

1.Kjole

 Flæser, gardiner, slidser, asymmetri, lingeri stil og usædvanlige snit er de nuværende nytårskjoler til enhver smag. Genrens klassikere, såsom den lille sorte kjole, er dog ikke blevet aflyst. Først i 2023 skal det være “med et twist” – med et unikt rygsnit eller et asymmetrisk snit. Og hvor dejlig den draperede jakkekjole er – enkel og elegant, lige hvad du har brug for til nytårsaften.

2.Overalls

 Friskårne modeller med bukser foretrækkes. Silke jumpsuits er ideelle til nytårsaften 2023.

I dag er modeller med lugt, bælte, slips og asymmetri relevante. En maxi-længde jumpsuit med brede bukser vil være det mest spektakulære og festlige look. En buksedragt er et alternativ til en jumpsuit, der kan være klassisk, med usædvanlige detaljer eller helt dækket af pailletter.

3.Toppe

Flydende silke på tynde stropper er en klassiker. En sådan top er altid moderigtig og et godt valg til en fest. Aftentilbehør som voluminøse øreringe eller en halskæde vil perfekt supplere udseendet. Men fordi toppen er selvforsynende og dekoreret med pailletter, broderi eller perler, kan den tjene som hoveddekoration i billedet.

Bustier toppe, såvel som asymmetriske toppe med interessante detaljer, er populære i denne sæson blandt fashionistas.

4.Skjorter og bluser

Hvis du beslutter dig for at bære en sort kjole, vil du ikke begå nogen fejl. Men du kan også vælge flæser, voluminøse kraver, puffede ærmer og læg, som alle er muligheder. Silkebluser er stadig passende til et aftenlook; de kan nemt klæde det mest afslappede ensemble ud. En wraparound bluse med et bælte er en ubesejret mulighed for nytårsaften 2023.

Kombiner det med løstsiddende pyjamasbukser for et festligt og behageligt look. Men overse ikke vigtigheden af aftentilbehør i dette tilfælde.