Hvorfor flytte til Østerbro?

september 14, 2021 0 Af admin

I denne artikel vil vi komme med et par bemærkninger, hvorfor man skal flytte til Østerbro. Dette smukke område i København har rigtig mange ting at byde på. For singlen såvel som familien med børn. Mulighederne er rigtige mange og derfor føler vi det er en god kandidat hvis man vil opleve en hyggelig lokal kultur.

Fantastiske muligheder for transport

Østerbro ligger i hjertet af København. Busserne vrimler, den nye metro er skudt op. Den flotte og gamle togstation Østerport ligger stadig. Arbejder udenbys kan man hurtigt tilgå motorvejen. Hvad kan man mere ønske sig. Alt er stortest i gåafstand til den mere friske type. Skal du i kiosken, eller ned i hårsalonen så har Østerbro lige noget for dig. De gode restauranter og cafeer skal man ikke lede længe efter. Men Hvor skal man bo? Det et svært valg, for markedet er meget forskellige her. Derfor er det en god ide at tage fat i den lokale ejendomsmægler Østerbro og få kyndig vejledning og guidance.

Mange jobmuligheder

Tiderne ændrer sig, alle flytter til København. Det samme gør virksomhederne og dermed kommer der også flere jobs til byen. Chancen for at virksomhederne søger medarbejdere er altså større. Du vil oftest være stillet langt bedre her end i provinsen. Lokale butikker, høje stillinger i store virksomheder eller deltidsjob. Prøv dig frem. Det er helt sikkert ikke et dårligt valg at flytte til Østerbro.

Natur i byen

Kommer du fra åbne marker, og flotte skove. Så frygt ej. Østerbro har deres helt egen og kendte grønne områder. Fælledparken er lige i nærheden og her får man virkelig noget for pengene. Bænke midt i solen, græsplæner med masser af plads til tæpper og hygge. Desuden vil muligheden for at besøge kongens have også være oplagt. Få minutter på cykel og i offentlig transport. Tag børnene i hånden, eller smid solcremen i tasken og hop på cyklen. Østerbro er ikke kun lejligheder og høj larm fra bylivet. Der er noget for alle smage.