Hvorfor vælge jobbet som bartender?

oktober 25, 2022 0 Af admin

Overvejer du lige nu at blive bartender? Så har du sikkert en masse overvejelser at gøre dig, inden du springer ud i det. For der er i den grad forskel på niveauet og formålet med jobbet. Du skal derfor gøre op med dig selv, hvor du kunne tænke dig at arbejde, for der er typisk meget stor forskel på jobbet, alt efter hvor du arbejder.

 

Hvor i landet vil du arbejde?

Der stor forskel på at være bartender i Odense, København, Slagelse eller Randers. Det er nemlig meget forskelligt, hvilke typer af barer, diskoteker og restauranter der findes. Hvis du håber at blive bartender på en mere luksuriøs cocktailbar, skal du muligvis stile efter de større byer. Hvis der skal være fest og farver, kan det lige så godt være en mindre by.

Det er klart, at du nok foretrækker at være bartender i nærheden af din bopæl. Hvis du ikke har lyst til at flytte, er det jo alfa og omega, at du finder ud af hvilke muligheder, du har i nærområdet.

 

Overvej niveauet på jobbet

Vil du gerne være en af de bartendere, der kan jonglere med flasker, freestyle lidt med opskrifterne og fortælle gode historier om hver enkelt cocktail? Eller vil du gerne være en del af et socialt miljø, hvor det mest går ud på at lange så mange cocktails over disken, som muligt?

Begge dele kan være et godt job som bartender. Men niveauet på cocktails kan variere en stor del. 

Folk bliver bartendere af forskellige grunde, du skal bare finde ud af, hvad du selv ønsker. Uanset så er det et fantastisk job, hvor du hele tiden udvikler dig personligt og fagligt. En dag på arbejde er aldrig den samme, og du kommer i den grad ikke til at kede dig på noget tidspunkt.