Jordan 1 Low – en sneaker som du ikke må gå glip af

marts 10, 2022 0 Af admin

Hvorfor lyder titlen som den gør? Jo nu skal du høre. Folk har fået øjnene op for denne sneaker, og det helt unikke ved den. Faktisk er nogle varianter af Jordan 1 Low så efterspurgte, at de går for over 12.000 kr. Det er mange penge for sneakers, ikke? Nå, du behøver ikke at være ekspert eller noget for at vide, hvad Nike Air Jordan I handler om! Men hvis du ikke ved det, her er scoopet: Jordan I blev oprindeligt udgivet som en basketballsko, men blev senere også gjort tilgængelig i løbeform for at passe dens atletiske stil mere perfekt (især siden Nike introducerede Air Jordan i sit brand). Det var et samarbejde mellem Nike og Michael Jordan, som derefter rebrandede den med sin egen signaturlinje og varemærkede skoene ved at kalde dem “Air Jordan 1”. 

Folk elsker simpelthen denne sneaker, og det er forståeligt hvorfor. Alle de forskellige varianter af skoen gør, at der en variant der passer til alle. Du kan helt klart finde en farvekombination som passer til det du normalt går i. 

På trods af at disse Air Jordan 1 Low er basketballsko,  går de super godt til sommer. De ser fantastiske ud sammen med et par shorts eller en kjole, og giver lidt edge til dit outfit. Skoene bruges i forskellige outfits og kan også sagtens bruges til et street look, hvor fittet på tøjet et lidt mere baggy. 

Da dette er en sneaker som vil være meget  populær når vi når sommer, og det foreslås at du køber dem hurtigst muligt,, da priserne typisk bliver højere noget tid efter udgivelse på sneakers  af denne kaliber. Skoene er næsten altid billigst ved udgivelsen. Det sker at priserne ændrer sig fra uge til uge, hvilket resulterer i at man ikke skal vente alt for længe, hvis man har fundet et par og har dem i kikkerten.