Min mors 50-års fødselsdag

februar 18, 2023 0 Af admin

Det var endelig blevet weekend. Jeg skulle bare hjem, og bruge tid med familien. Der var ikke noget bedre end weekend. Jeg elskede det bare. Jeg havde kun en stor plan denne weekend, og det var at vi skal fejre min mors fødselsdag i morgen. Det skulle være en virkelig stor, og god dag. Hun bliver nemlig 50 år, og det er virkelig stort. I dag havde jeg tænkt mig måske at købe hende en gave, men det kunne vente til i morgen tidlig ellers. Da jeg kommer hjem, får jeg lige en besked fra min ven. Han spørg om vi skal tage i centeret, og se den nye actionfilm der er kommet i biograferne. Jeg var lidt træt, men på samme tid, så ville jeg virkelig også gerne se filmen. Det gav mig også muligheden for at tage i centeret efter, og lede efter en gave til min mor. Jeg valgte så at svare min ven ja. Vi mødes ved centeret en time senere, og købte så billetter til filmen. Det endte med virkelig at være en fed film, og nok en af de bedste jeg har set i biografen. Efter tog jeg så ud for at købe en gave til min mor. Jeg ved hun er glad for parfumer, så jeg valgte at købe den som jeg syntes duftede bedst. Efter tog jeg hjem og sov, da jeg kunne mærke at jeg var blevet træt. Næste dag holdt vi så min mors store 50-års fødselsdag. Vi havde lejet et kæmpe telt ude i haven, fra festgear.dk. Vi havde også købt en masse pynt fra shop.festgear.dk så jeg virkelig kunne pynte festen op. Hun blev virkelig glad, og hun blev også virkelig glad for min gave. Den endte med at blive en virkelig god dag. Gæsterne elskede det, og de elskede hvor flot festen var blevet med alt pynten. Det var virkelig en af de bedste fødselsdage.