Nye Marvel film

maj 28, 2021 0 Af admin

Er du også blevet taget med storm af det fantastiske Marvel univers? Det kan være, at du altid har været vild med tegneserierne, som efterhånden har nogle år på bagen. Ellers ar du helt sikkert set Marvel-filmene, særligt Marvel Infinity serien, som sluttede med et brag for et par år siden med den store biograffilm, Avengers: Endgame.

Marvel er altså et helt fantastisk univers, som er svært ikke at blive grebet af med alle mulige forskellige superhelte, som er unikke på hver deres måde. Marvel kan du læse meget mere om på dette link og ellers kan du se med herunder, hvor du kan se mere om dette fantastiske univers, og hvad du kan gøre for at dyrke Marvel på et endnu højere niveau.

Følger du også disse populære superheltefilm?

Det er svært at komme udenom de populære Marvel film – det er populærkultur, så det batter, og så er det desuden film og karakterer, som man ikke kan lade vær med at holde af. Det, som er så fængende ved Marvels film er, at man jo netop kender mange af karaktererne fra tegneserierne eller tidligere film, og det er altså medvirkende til, at de er så populære.

Men nu er Infinity-serien jo slut, og hvad gør man så? Er der så ikke flere Marvel film tilbage? Det skal du ikke være bange for, for der er allerede planlagt en masse nye Marvel film, som kommer i løbet af de næste mange år. Du kan eksempelvis glæde dig til en film om Black Widow, som jo spilles af Scarlett Johansson – det er i hvert fald en karakter, som de fleste er meget begejstrede for.

Gør dig klar til nye film med merchandise

Når man har fundet noget, man går rigtig meget op i – det kunne eksempelvis være Marvel – så er det også virkelig fedt at kunne dyrke denne interesse. Det kan du naturligvis gøre ved at se filmene eller læse tegneserierne, men der er altså også andre måder at gøre det på.

Du kan eksempelvis kigge på sejt merchandise med de nye Marvel film – eller de gamle for den sags skyld. Fordi Marvel er blevet så populært, er der nemlig også rigtig meget merchandise, så du skal nok være heldig at finde noget med dine yndlingskarakterer – så er du klar til at dyrke dine interesse på et endnu højere niveau.