Ølglas – Hvorfor har du ikke nok

oktober 31, 2021 0 Af admin

Uden jeg har igget i dit skab, så er jeg helt sikker på, at du slet ikke har ølglas nok. Typisk når man kigger ind i skabet med glas i de fleste hjem, så er der mange forskellige vinglas, men når det så kommer til øl, så er der typisk kun et ølglas der hører med det de serie af glas som folk typisk smager på. Et ølglas er dog langt fra nok, og der er derfor jeg siger, at jeg er sikker på du ikke har ølglas nok.

De færreste kunne drømme om kun at have et glashvor man serverer hvid-, rød-, portvin etc i. Det kræver forskellige glas det ved de fleste, men hvorfor er det så ikke tilfældet når det kommer til øl. Der er kæmpe forskel på de forskellige øltyper, og man får slet ikke den samme oplevelse af de forskellige øl, ved at serrverer dem forkert. Hvis du fx. servere en tung stout i et glas man typisk drikke pilsner af, så åbner stouten sig slet ikke op, og man kan derfor ikk smage alle de forskellige noter der findes i øllet. Du får derfor ikke nogen god fornemmelse, og øllet kommer ikke til sig ret, når den ikke bliver serverer rigtigt. Sørg derfor for, at have ølglas til de forskellige typier af øl, så er der også noget ved, at købe dejlige special, når øllet for den behandling det fortjener. 

Det er ikke kun købe øl der kræver det rigtige ølglas. Det er også hvis du selv brygger øl, at det er vigtigt at du har de rigtige glas typer. Alle derier indenfor glas, de burde derfor have langt flere ølglas i sortimentet, så alt for meget øl ikke bliver drukket i de forkerte glas.

Hvis du også kunne have lyst til at brygge øl selv, så besøg www.brewlex.dk så er jeg sikker på du går nogle gode oplevelser i møde. Det er en god fornemmelse at hælde din egen øl op i det helt rigtige ølglas – Glæd dig til at glæde det med dine venner.