Optimale arbejdsbetingelser er vigtige

december 4, 2021 0 Af admin

Giv dig selv de bedste arbejdsbetingelser ved at investere i et hæve-sænke bord. En løsning din krop vil sætte stor pris på.

Din krop skal holde hele livet, og derfor handler det om at give den de bedste arbejdsbetingelser. Kroppens fysiske kunnen svækkes automatisk med alderen, men det handler om, at tage redskaber i brug allerede i de yngre år, således kroppen ikke udsættes for unødvendigt slid. Med et hæve sænkebord fra Inventarland kan du komme nogle af disse problemer til værks.

Hvorfor vælge et hæve-sænke bord?

Et hæve-sænke bord sikrer, at du ikke udsætter din krop for mange timers stillesiddende arbejde dagligt. Kroppen er hverken bygget eller egnet til at sidde i uholdbare stillinger på dårlige stole bag en computerskærm.
De fleste borde har ikke den rette højde eller form i forhold til at stå op, hvorfor det bliver både besværligt og ubehageligt at udføre sit arbejde stående. Af samme årsag fravælger langt de fleste denne løsning – om end de ellers ønsker at arbejde stående.
Et hæve-sænke bord har den geniale funktion, at det – som navnet indikerer – kan hæves og sænkes afhængigt af højde. Derfor kan personer med forskellige højder sagtens deles om det samme bord. Ydermere betyder det også, at man i løbet af arbejdsdagen sagtens kan bruge et par timer siddende. Bordet kan netop sænkes i en sådan grad, at det sagtens kan tilpasses en stol. Smart, nemt og vigtigst af alt; sundt!
Desuden har et hæve-sænke bord den detalje, at det har en runding. Det betyder også, at det er designet til, at man kan stå i ”buen,” således man opretholder en god arbejdsstilling. Ved et normalt skrivebord vil det være nemt at hvile unødigt med eksempelvis albuerne. Her risikerer man hurtigt, at skuldrene kommer i en unaturlig position, som fordrer spændinger, der kan føre til smerte i ryg og nakke.

Gør kontordagen behagelig – det skal være rart at gå på arbejde

Vi taler ofte om, at et godt arbejdsmiljø er vigtigt – og her er snakken ofte møntet på det sociale. Det sociale spiller unægtelig en stor og væsentlig rolle, men det er ikke det eneste, der skal være i orden. Et godt arbejdsmiljø handler også om at trives fysisk. Uden dårlige arbejdsstillinger, uden smerte og uden at risikere sin sunde fysik. Eksempelvis med dårlig ryg.
Derfor er et hæve sænkebord fra Inventarland den bedste løsning, der imødekommer alle ovenstående problemer. Det er nemlig svært at møde glad på arbejde, hvis man døjer med enten ondt i ryggen eller nakken.

At stå op og arbejde giver motion:

Det er bevist, at hvis du arbejder stående, får du motion. Det kan måske lyde dumt, idet du jo står stille. Men rent faktisk tager mange mennesker små skridt på stedet, imens de arbejder. De er altså ikke helt stillestående. Det er naturlig begrænset, hvor meget motion det giver. Men sammenlignet med siddende arbejde er der kolossal forskel – og den er værd at tage med i betragtning!