Psykologhjælp i København til livets kriser

juni 17, 2022 0 Af admin

Lige meget hvor meget vi passer på os selv, kan vi ikke undgå på et eller flere tidspunkter i løbet af vores liv at havne i en krise. En sådan kan opstå som følge af en livs ændrende begivenhed, for eksempel alvorlig sygdom, en ulykke, et dødsfald eller en skilsmisse.

En naturlig reaktion på sådanne begivenheder er at stille spørgsmål ved centrale måder, som vi har levet vores liv på og tage det op til revision. Til dette formål kan du få brug for hjælp fra en dygtig psykolog, som kan hjælpe dig videre og få dig til se det, som du ikke selv er i stand til se.

Find din psykolog på Østerbro i København

Udvalget af psykologer i København – og ikke mindst lokalt på Østerbro – er stort. Det kan være en besværlig proces at udvælge den rigtige. Hvordan klikker man med psykologen? Har psykologen lang ventetid? Hvilken metodisk tilgang vil være rigtig for ens problem?

Derfor har vi her fundet en psykolog på Østerbro i København, som har kort ventetid, og som kan hjælpe dig med en lang række af psykiske udfordringer med kritiske skift i dit liv. Disse udfordringer kan tage sig ud på mange forskellige måder som fx angst, stress og depression.

Det kan også være, at du i psykologen mest ønsker en sparringspartner i forbindelse med et selvudviklingsprojekt. Psykologen kan her hjælpe med at komme mere i kontakt med dig selv og dermed også opbygge dit selvværd.

Eller står du mit i familiekonflikter, kan du få hjælp til at se de mere ubevidste mønstre, som du indgår i og opretholder i konflikterne.

Let adgang hvis du bor i eller uden for København

Psykologsamtalerne bliver afholdt på Østerbro i København lige nær Trianglen St. Det er nemt at komme til med den offentlige transport, hvis du bor i København, men også hvis du bor uden for København. Book en tid til din første psykologsamtale på psykologsieland.dk