Sådan bygger du det ideelle havecenter

august 2, 2022 0 Af admin

Da flere mennesker bliver sundhedsproblem, kan kommercielle fitnesscentre blive meget fulde i spidsbelastningstider. På grund af dyre medlemskaber og familier, der klarer kravene i det moderne liv, opretter flere mennesker deres egne træningslokaler derhjemme. Haverum er ved at blive populære muligheder for hjemmecentre, og i løbet af de sidste to år har vi set en stigning i det beløb, der oprettes.

Overvej aspekterne af rummet nøje i hele planlægningsfasen, hvis du vil skabe et funktionelt og effektivt rum i din gård. Fortsæt med at læse for at lære nogle råd om, hvordan du laver det perfekte havecenter.

Udstyret

Det udstyr, du vil installere, skal være din første prioritet, når du designer et motionscenter. Hvis du er høj, kan det være et alvorligt problem at bruge nogle enheder, som crosstrainere og løbemaskiner, fordi dit hoved kan røre loftet. Den maksimale højde for en havestue er 2,5 m, men hvis du bygger mere end 2 m fra ejendomslinjen, er der ingen højdebegrænsninger eller krav til planlægningsgodkendelse.

Vægplads er til en præmie i denne havestue, som i mange andre. Mange kunder foretrækker meget glas, og det kan være fristende at installere væg-til-væg glas for at lukke så meget naturligt lys ind som muligt. Imidlertid er layoutet og designet af døre og vinduer afgørende for at designe et funktionelt træningsrum, og at have for mange vinduer kan gøre det vanskeligt at placere udstyr.

airtrack til haven er ideel til brug både inde og ude. Bare vær forsigtig med at bruge din luftbane udendørs på en flad, glat overflade.

Valg af hjælpeprogrammer

Selvom det måske ikke er det mest spændende skridt i designprocessen, er det afgørende at tænke på det endelige layout, fordi det vil bestemme, hvor stikkontakter skal placeres, og hvilken slags belysning og opvarmning der skal bruges.

Mange fitnesscentre bruger gulvstik for at forhindre rodede ledningskørsler. Derudover, givet LED-belysning, spotlights er ret almindelige. Dette vil ikke kun forhindre dit haverum i at blive for varmt, men det vil også resultere i betydelige energibesparelser for dig. Derudover er lysdæmpere eller endda flere kredsløb et fantastisk alternativ, der giver mulighed for belysning af nogle områder af rummet, mens andre ikke er oplyst.

Du kan få en blød, behagelig lounge havestol eller sofa til enhver stil, der hjælper dig med at slappe af efter hård træning.

Et underholdningssystem er en anden nyttig ting at tage i betragtning. De fleste mennesker anser et tv og lydsystem for vigtigt, når de træner. Forsænkede højttalere i loftet er noget at tænke over, når du konstruerer dit gymnastiksalshaveområde, fordi de frigør mere plads på gulvet og væggene og giver meget bedre lyd.

Det ydre udseende og følelse

Det meste af tiden koncentrerer folk sig om indretningen af deres havestue og forsømmer at tænke på, hvordan det vil se ud udefra. Husejere skal nøje overveje det udvendige udseende, og hvordan det passer ind i deres have. Det færdige rum vil sandsynligvis være synligt fra hjemmet, så det sidste, nogen ønsker at se, er en kasse, der ser helt malplaceret ud i haven!

Klimakontrol og ventilation

Et klimaanlæg er afgørende for opvarmning og afkøling af et motionscenter haverum. De fleste haverum har fremragende isolering, som i kombination med den varme, der produceres af en kraftig træning, kan gøre rummet ekstremt varmt. Selvom det er mindre af et problem, kan aircondition også opvarme rummet om vinteren. Det vil holde det køligt. Sørg for at tilføje et par vinduer, der kan åbnes, så du kan oprette luftstrøm til ventilationsformål.