Sådan giver du kunderne et godt ind indtryk af din virksomhed

november 15, 2022 0 Af admin

Vi er efterhånden kommet godt ind i efterårs- og vintersæsonen, og det har ikke blot en betydning for klimaet udenfor, men også i din virksomheds indemiljø. På denne tid af året er dine gulvarealer nemlig ekstra udsat for støv og snavs. Sidder du i en virksomhed som inviterer kunder indenfor, vil det sende yderst dårlige signaler, hvis der er støvet og generelt uhygiejnisk i forretningen. 

Der er desuden risiko for at glide på de snavsede gulve, hvilket også kan udsætte dine medarbejdere for diverse arbejdsskader på det fedtede underlag. 

Et uhygiejnisk arbejdsmiljø har stor indvirkning på forretningen, og det er derfor et punkt du bør prioritere højt. Det gør du bedst ved at erhverve en gulvvaskemaskine.

En gulvaskemaskine giver bedre resultat end traditionel gulvmoppe

Gulvvaskemaskiner gør det nemlig muligt at rengøre store som små gulvarealer, med en langt større effektivitet end den traditionelle gulvmoppe er i stand til. Derudover slipper du med en gulvvaskemaskine for glatte våde gulve, da maskinerne suger overfladen tør allerede under arbejdet. Det er især en kæmpe fordel hvis hygiejnen skal opretholdes på trafikerede arealer.  

Der findes et kæmpe udvalg af forskellige gulvvaskemaskiner til forskellige formål, så du kan være sikker på at finde en model, der passer perfekt til din virksomheds behov. 

Med en gulvvaskemaskine vil det være let og bekvemmeligt, at skabe og ikke mindst opretholde et godt indemiljø. Og netop det at være en ren og hygiejnisk virksomhed, vil i høj grad være med til positivt at påvirke jeres kunders opfattelse af jer. 

Du får glade kolleger og renere gulve

En gulvvaskemaskine vil dog ikke blot komme kunderne eller omsætningen til gode. Det vil nemlig samtidig være til stor gavn for dine medarbejdere. Med rene og tørre gulve minimeres risikoen for arbejdsskader, og samtidig skånes personalets kroppe, ved at rengøringen ikke skal udføres manuelt vha. den traditionelle gulvmoppe. 

Gulvvaskemaskiner er yderst ergonomisk designede maskiner, som gør det let at udføre enhver rengøringsopgave uden at få hænderne beskidte. Derudover vil maskinernes effektivitet gøre, at du vil kunne spare en del betalte rengøringstimer væk.

Endvidere vil en gulvvaskemaskine bare betyde et betydeligt mere hygiejnisk indemiljø. Ved at rengøre jeres gulvarealer regelmæssigt, sørger I for at fange snavset før det lægger sig på selve varerne. Det fremstiller jeres produkter betydeligt bedre, og gør bare et bedre indtryk på potentielle kunder. 

Sidst, men ikke mindst, vil du bare generelt opleve højere medarbejdertilfredshed. Der er ikke noget værre, end at skulle opholde sig på en uhygiejnisk arbejdsplads flere timer hver dag.

Hygiejnen i top med en gulvvaskemaskine

Med en gulvvaskemaskine opnår I et rent og hygiejnisk indemiljø, hvilket vil give dig gladere og ikke mindst motiverede medarbejdere. 

Uanset hvilken type arbejdsplads det er der skal rengøres, vil det være en opgave som tyske Kärcher vil kunne hjælpe dig med. Kärcher er førende på markedet inden for gulvvaskemaskiner, hvor de har et bredt udvalg lige fra små kompakte modeller til større step-on og ride-on maskiner.

Så hvis du gerne vil give kunder såvel som medarbejdere et godt indtryk af din virksomhed, bør du tage hygiejnen seriøst, ved at at investere i en gulvvaskemaskine i dag!