Sådan vælger du de helt rette fliser til dit nye badeværelse 

marts 14, 2022 0 Af admin

Skal du renovere dit badeværelse, eller skal du bygge helt nyt i forbindelse med et nybyggeri? Så er du sikkert allerede klar over, at der er rigtig mange ting, der skal tages højde for og besluttes i processen. 

 

Du skal tænke dig godt om, når du vælger armaturer, der skal tænkes grundigt over møbler og belysning, og så skal du naturligvis også bruge en hel del fokus på at få valgt de helt rette badeværelsesfliser. 

Din badeværelsesfliser på vægge og gulv spiller en stor rolle for både rummets funktionalitet og for rummets udtryk, og det er derfor vigtigt, at du vælger helt rigtigt, så du får skabt et indbydende og hyggeligt badeværelse, der lever og til alle dine krav. 

 

Flisevalg til badeværelset kan således sammenlignes med valg af tapet eller farve i stuen, og det er således en afgørende beslutning, som skal tages allerede i designprocessen, så du er sikker på at flisernes farve og former kommer til at spille sammen med resten af badeværelsets elementer og indretning. 

 

Et showroom siger mere end 1000 billeder 

Du har mange muligheder, når det kommer til valg af fliser til dit badeværelse. Du kan klikke dig rundt i dine mange muligheder online, men det kan være rigtig svært at vurdere en flises potentiale ud fra billeder på en skærm. 

 

På billeder kan du ikke få det rette overblik over dimensioner og farver, og du risikerer derfor at tage en beslutning på et ufuldkomment grundlag. 

 

Derfor er det altid en god idé at besøge et showroom badeværelse, hvor du selv kan få syn for sagen. I et showroom badeværelse kan du se alle de fliser, du har kigget på online, hvor fliserne er sat op på en væg, så du får de bedste forudsætninger for at vurdere, om en specifik flise vil passe ind på dit badeværelse eller ej. 

 

Ved at besøge et showroom badeværelse undgår du således at tage en beslutning om flisevalg, som du vil komme til at fortryde senere hen. 

 

Hvad skal dine fliser være lavet af? 

Inden du besøger et showroom badeværelse, kan du med fordele beslutte dig for, hvilken flisetype du vil kigge efter. Her har du kort sagt to valgmuligheder. Du kan vælge mellem natursten og keramiske fliser. 

 

Begge typer har specifikke fordele, hvor en naturstensflise er et godt valg for dig, der foretrækker det rustikke, rå og naturlige look på badeværelset. Du skal dog være opmærksom på, at en natursten er mindre holdbar end en keramiske flise. 

 

Med keramiske fliser får du en stærk belægning på badeværelset, som er modstandsdygtig overfor ridser og slag. På samme tid giver keramiske fliser dig flere muligheder, når det kommer til valg af farve, form og mønster. 

 

Der findes næsten ingen begrænsninger for, hvad der er muligt, når det kommer til design af keramiske fliser, og de kan derfor være det rette valg for dig, der gerne vil have en stilren og moderne stil med en flot og unik farve.