Skab din egen drikkedunk med logo tryk

december 6, 2021 0 Af admin

Som virksomhed er det en vigtig del af ens strategi at kunne gøre opmærksom på sig selv. Med en drikkedunk med logo tryk, har du en oplagt mulighed for at skabe en unik og personlig reklame. Engangs-plastikflasker er et stort problem i vores verden, med et overforbrug der påvirker naturen. Så hvorfor ikke gøre noget godt for miljøet og samtidig gøre reklame for din virksomhed? En drikkedunk med logo tryk kan bruges igen og igen, uden at belaste vores natur. Se det store udvalg på https://shophojgaard.dk/shop/24-drikkedunke/ og vælg den drikkedunk du ønsker skal indgraveres.

Skab den rette opmærksom for din virksomhed

Har du et brand du gerne vil promovere eller vil du gerne gøre positiv reklame for din virksomhed, så er det en oplagt mulighed med en drikkedunk med logo tryk. Med en drikkedunk kommer du med lidt mere end blot et visitkort. En drikkedunk er noget som alle mere eller mindre bruger. Derfor er en drikkedunk med logo tryk et merchandise eller reklame, der hurtigt vækker opsigt, når den bliver brugt og eventuelt står fremme på bordet. Med en flot og eksklusiv drikkedunk af kvalitet, vil dit logo komme frem gang på gang.

Drikkedunk med logo tryk til alle

Hvad enten du leder efter en drikkedunk med logo tryk til dine medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder, måske ønsker du endda at støtte dit lokale sportshold, så findes der en drikkedunk der er egnet til formålet. Med det store udvalg af drikkedunke der kan indgraveres med logotryk, kan du altid finde den helt rigtige. Der er muligheder for at finde robuste drikkedunke i BPA fri metal, stilrene drikkedunke i brudsikkert glas eller de helt klassiske sportsdrikkedunke med tud i plastik, fri for ftalater. Du kan endda vælge den miljørigtige drikkedunk, 100% nedbrydelig og uden nogle former for plast. Alle drikkedunke kan påsættes dit skræddersyede og personlige logo, der kan markedsføre din virksomhed når den tages i brug og dermed er synlig for potentielle kunder.

Sådan finder du en drikkedunk af god kvalitet

Der findes et utal af drikkedunke på markedet og det er sikkert muligt at finde en masse varianter der kan indgraveres med logo tryk. Dog er det vigtigt for din virksomhed og den investering du lægger i din reklame, at drikkedunkene er af god kvalitet. Jo bedre drikkedunken virker til formålet, jo mere vil den blive brugt og vist til offentligheden. En god drikkedunk skal først og fremmest være tæt. Samtidig skal den gerne kunne indeholde en større mængde væske, uden at virke for stor og klodset. En god drikkedunk skal gerne kunne betjenes i en hånd, særligt hvis den er anvendt på eksempelvis køreturen. Eventuelt kan det være en fordel med en drikkedunk der har en let tilgang til indholdet, måske med en klassisk drikketud? Hvis du ønsker en drikkedunk der praktisk kan indeholde varme væsker, som eksempelvis kaffe, så skal du kigge efter en termodrikkedunk. Termodrikkedunke har for det meste en konstruktion med dobbeltsidede vægge, der isolerer væsken og holder den enten varm eller kold i længere tid.