Skal du lægge tarot-kort for andre?

januar 12, 2022 0 Af admin

Tarotkort er en ældgammel måde at forudsige fremtiden på. Tarotkort kan vise noget om din fremtid, din arbejdssituation, dit kærlighedsliv og meget mere. De kan hurtigt give dig indsigt i, hvad der sker med dig, eller hjælpe dig med at besvare et spørgsmål, der har plaget dig i et stykke tid.

Tarotkort bruges typisk til spådomskunst, men de kan også bruges til at spå om fremtiden. Tarotlæsning er en spændende måde at se, hvad der kan ske i dit liv eller din arbejdssituation. Tarotlæsere skal dog vide, hvordan de skal lægge kortene ud, før de begynder at læse dem. Der findes mange forskellige layouts, som du kan bruge alt efter dine behov og præferencer.

Sådan kan en fremgangsmetode være

Når du skal lægge tarotkort, og muligvis undersøge nettet for bud på, hvordan du skal gøre, vil du helt sikker støde på mange forskellige muligheder. Der er nemlig ikke kun én rigtig måde at gøre det på. Når det gælder om at lægge dit tarotdæk ud, er der ingen faste regler. De fleste kan dog godt lide at lægge deres kort ud i en bue eller vifteform foran dem. En fremgangsmåde kan være, at det første kort i spredningen repræsenterer fortiden, det andet kort repræsenterer nutiden, og det tredje kort repræsenterer fremtiden. Du kan også bruge dette som en generel læsning for dig selv eller andre.

Der er altså ikke rigtigt nogen rigtig måde at læse tarotkort på – du bør bruge din intuition og dit instinkt, når du lægger spredningerne for dig selv og andre, så du får præcise læsninger hver gang. Hvis du har spørgsmål om, hvordan du bedst læser dem, så spørg en anden person, der har erfaring med tarotkort. Men skal du lægge tarot-kort for andre, så kan du klikke ind via henvisningen og finde dine tarotkort. Her er mange forskellige at vælge mellem, og det er helt fint, hvis det udelukkende er motiverne, der tiltaler dig. Det gør nemlig ikke noget, at du vælger et dæk, hvor du nyder at kigge på de fine motiver. Der er utroligt mange forskellige typer af kort i et dæk, og de kan være spændende blot at observere. Med tiden vil du lære kortene godt at kende, så du grundigt kender betydningen af hvert eneste kort. Indtil da kan du også blot sidde og kigge på dem og betragte det, de viser og forestiller – det siger også langt mere end ord.