Tips til dig på internettet

august 26, 2022 0 Af admin

Når man bruger meget tid på internettet ved man godt at man skal passe på hvor og hvad man klikker på. Det kan være fyldt med virus eller anden form for skade på dine informationer eller din computer. Derfor er det en god ide at holde sin sunde fornuft og ikke gå ind eller trykke på mærkelig links man ikke kender. Alle kender efterhånden de generelle ting man ikke skal gøre på internettet, men hvad du sidder med et simpelt problem som f.eks. dit trådløse netværk ikke fungere som det skal. Driver man en webshop kan det være frustrerende at skulle bøvle med dårligt internet. Nogle lokationer tilbyder desværre ikke godt internet, og derfor kan der være en ide at få et webbureau til at sørge for opdatering osv af din hjemmeside. Men der er nogle ting man kan prøve, for at opnå en bedre forbindelse.

Placering af routeren

Det er væsentligt at stille din router så tæt på din arbejdsplads som muligt. Det er jo trådløs forbindelse og den kan svækkes hvis routeren står langt væk fra din modtager. Derfor anbefales det at man gerne stiller sin router i samme rum som ens modtager står.

 

Opdatering og genstart af routeren

Der sker en gang imellem at nettet bare dør uden videre, dette kan skyldes at virksomheden man lejer af har sendt en opdatering ud til routeren. Nogle gang kan det også være en rigtig god ide at selv genstarte routeren, for at kunne manipulere en opdatering til at gå i gang.

 

Stort hus eller lokaler

Befinder man sig i større lokaler eller hus, og kun har 1 router kan det være en ide at investere i små sendere man placerer rundt i matriklen. Disse sendere modtager wifi signalet og forstærker det så man undgår dårlig forbindelse, selvom man sidder langt væk fra hoved routeren.