Tøjstilen til herre

Tøjstilen til herre

april 5, 2021 0 Af admin

Hvem kan ikke lide en god T-shirt herre. En grundlæggende T-shirt giver et selvsikker udseende. Når din T-shirt ikke matcher dine bukser eller dine sko, tilføjer det bare det overordnede look at være sjusket og sjusket. Ingen kan lide sjusket tøj.

 

Uoverensstemmende sokker er ikke kun grimme, men også meget irriterende. Lad derfor de uoverensstemmende sokker være hjemme, når du går til omklædningsrummet. Tænk ikke engang på at tage dem på. Dette er en fyrs værste mareridt. Du kan klæde dig så vildt som du vil, men dine sokker passer ikke sammen.

 

 

Over pletter

 

Over Plaid-trenden kommer tilbage. Du kender den, hvor du bærer plaid over en rutet skjorte. Denne skjorte stil var i stil tilbage i 90’erne. I dag er det tilbage med hævn. Du kan få det til at fungere, især hvis din skjorte har en solid farve. Men hvis du har et rutet mønster, ser det alt for malplaceret ud.

 

Mænd kan ikke lide striber med plader. Denne skjorte passer godt til en t-shirt og jeans, men dette fungerer ikke med en kjoleskjorte.

 

Shorts med ankler

 

Da jeg voksede op, havde piger leggings, men drenge havde ikke shorts med ankler. Du kan stadig bære lange shorts om sommeren. Det var OK, hvis du parrede dem med en skjorte, der passede og var behagelig. Shorts med ankler er et must-not, hvis du vil gøre et varigt indtryk på fyre.

 

Hvis du har en stor ankel, skal du overveje at bære lange bukser eller endda kjolebukser. Denne tendens er i modstrid med alt, hvad mænd har kæmpet for at etablere gennem årene.