Tre råd: Sådan kan du hurtigt komme i god form op til jul

oktober 24, 2022 0 Af admin

Det er utroligt vigtigt at holde sig i god form. Det er desværre ikke altid let, men der er mange måder at gøre det lettere for sig selv på. Du har måske undersøgt nogle forskellige idéer, og prøvet at se på, hvad du kunne gøre. Det har måske virket uoverskueligt – for det gør det tit – og det kan derfor være svært at komme i gang med at komme i god form. Læs med her og få tre gode råd til, hvordan du nemt og hurtigt kan komme i god form op til jul. 

Gør det sammen

Det er meget lettere at gøre ting sammen. Det er en generel læresætning i studiet af menneskelig adfærd, og gælder for rigtig mange forskellige ting. Der er selvfølgelig undtagelser, og idéen går mest ud på, at det kan være utroligt godt at være ‘sammen’ med andre om at gøre forskellige ting. Det betyder, at du ikke behøver at føle, at det er dig mod verden, men at det derimod er jer mod verden.

Samtidigt er det også meget sværere at falde ud af den gode vane, hvis der er en anden til at hjælpe dig med at holde motivationen oppe. Bare det at dele vores mål og planer med andre, gør, at det bliver meget lettere for os at nå de mål. Desuden kan det være utroligt hyggeligt at komme i god form sammen – I kan snakke sammen, og det er generelt lidt mere underholdende at have nogen at tage afsted sammen med. 

Aktivitetsur 

Du kan overveje at investere i et aktivitetsur. På den måde kan du holde et overblik over din egen motion og hele tiden kigge efter dine forbedringer. På den måde kan du også nemt holde motivationen oppe, fordi det bliver meget konkret på tal, at du kan se den store forandring. Det kan være en stor fordel at kunne være helt konkret med din udvikling, så det ikke føles meningsløst. Derfor kan det være en god idé at investere i et aktivitetsur. Du kan også finde et aktivitetsur til børn

Prøv med små vaner 

Det vigtigste er egentlig dine vaner. Tænk hvis det var lige så nemt og naturligt for dig at løbe en tur som at drikke morgenkaffen om morgenen. Derfor er det vigtigt, at du fokuserer på at bygge bæredygtige vaner fremfor resultater med det samme fra vaner, der ikke er holdbare i længden.