Væk fra sololøbet i parforholdet

april 5, 2022 0 Af admin

Parterapi – sådan kommer I videre, også når I bor i København K

 

Kan I mærke at der er udfordringer i jeres relation? Gnisten er måske væk og I frygter at I i sidste ende skal søge om skilsmisse. Vent lidt for det kan være at parterapi kunne være en god løsning for jer.

Når der kommer konflikter i ægteskaber, kan det tit handle om de måder vi omgås hinanden på. Mønstrene som vi alle kommer med og bringer med ind i ægteskabet, kan desværre medvirke til at vi kommer på afstand af hinanden. 

Det sker tit lige så langsomt uden vi rigtig bemærker det. Lige som frøen som ligger i gryden med vand, som langsomt bliver varmet op. Lige pludselig er det desværre for sent. Så brug noget rettidighed og arbejd på parforholdet – f.eks. gennem parterapi – inden det er for sent. I parterapien prøver vi at sætte spotlight på netop de mønstre, så vi forstår dem bedre og kan se, hvornår de ikke er hensigtsmæssige for relationen. Hvis vi får den opmærksomhed med ind i kærlighedsforholdet har vi nemlig mulighed for at ændre det, når det opstår igen. 

Så når vi arbejder med vores kærlighedsforhold gennem parterapi, så har vi mulighed for at finde kærlighed, intimiteten og den tætte kontakt igen. Og måske lægge nogen af de værste mønstre på hylden.

Når hverdagen bliver et sololøb inde i København K

Vi kender alle den berusende forelskelsestid. Men når hverdagen melder sig igen, så sker der ofte det at vi begynder på et travlt sololiv, hvor der ikke er ordentlig tid og plads til at pleje og støtte kærlighedslivet. Og i en travl hverdag kommer der ofte skænderier, irritation, misforstået og dårlig kommunikation, hvor vi føler os forladte og ensomme i parforholdet. Vi bliver i tvivl om, om forholdet er det rigtige for os, og så finder vi trøst i misbrug, utroskab og retter vores opmærksomhed væk fra parforholdet.

Hvis du har brug for en parterapeut, kan Eskil Holten måske være et godt valg. 

Læs mere på: Parterapi København