Vores nye hus i København

oktober 26, 2022 0 Af admin

Det var en lørdag aften. Det var vores sidste aften i denne skønne lejlighed. Vi har boet her i 6 år, og det har virkelig være 6 gode år. Jeg kommer til at savne den. Jeg bor i en lejlighed i Aarhus, som jeg endelig skal flytte ud af. Jeg bor her sammen med min mand og 2 små børn. Vi har nemlig længe ønsket os at flytte til København. Og det lykkedes endelig vores drøm at gå i opfyldelse. Vi fandt nemlig vores drømmehus derhenne. Vi fik det købt, og vi skal nu flytte derhen i morgen. Jeg har virkelig glædet mig. Jeg kunne ikke tænke på andet hele aftenen. Det blev så lidt senere, og jeg begyndte at mærke at jeg blev træt. Jeg lagde mig så til at sove. Det blev næste dag, og det var endelig dagen hvor vi skulle flytte. Jeg har længe ventet på denne dag. Det var den store dag. Vi havde en masse der skulle flyttes. Men jeg havde heldigvis kontaktet billig-flyt.dk som er et flytningsfirma. De skulle komme i dag og flytte alle vores ting til det nye hus. Klokken blev 14, og de kom til tiden. De fik flyttet det hele ind til vores nye hus. De gjorde det hele bare meget nemmere. De var virkelig gode. Jeg tænkte på hvor hårdt det ville være hvis vi selv skulle gøre det. Der gik nogle timer, og vi var endelig flyttet ind. Vi havde fået alle vores ting ind i det nye hus, og vi var så glade. Vores første aften i huset var fantastisk. Vi alle elskede det, og børnene var vilde med det. Jeg var så glad for huset, og endelig komme til København. Jeg glædet mig til at se hvilke oplevelser der var i vente.