Yumbox struktureret madkasse til børn

september 23, 2021 0 Af admin

Ønsker du en struktureret madkasse til dit barn? Så kan det betale sig at kigge efter mærket Yumbox, her får du en perfekt madkasse, hvor du nemt kan opdele maden, så det ikke ligger og snasker sammen. 

Mine unger elsker at have en madpakke med som er farverig, hvor maden ser spændende og lækker ud, og derfor gør jeg også meget ud af at lave rigtig lækre madpakker til dem. Og de bliver altid pakket i Yumbox. Vi har brugt dem i noget tid nu, og det var faktisk lidt tilfældigt, at jeg faldt over dem. Jeg havde længe brugt forskellige opbevaringsbokse, for at opnå ruminddeling, som jeg godt kunne tænke mig, men mine børn synes, at det var lidt kedeligt med en madkasse, som bare er klart plast og ikke har nogle af deres yndlingsfarver eller motiver på. Men en dag jeg skulle købe nogle andre produkter hos Loukrudt, faldt jeg tilfældigt over de smarte madkasser. For det første så har Yumbox et kæmpe stort udvalg af farver, som deres madkasser kommer i, og med en masse forskellige motiver på, så det i sig selv er en spændende madkasse. Derudover er de ikke kun farverige men også meget praktiske. De har en indsats som gør det muligt at opbevare maden i forskellige rum. Derudover har de et låg, som har silikonefuger, hvilket gør, at maden ikke kan blive blandet i de forskellige rum. Det er super smart, hvis man eksempelvis har noget flydende i et af rummene. Derudover er alle deres madkasser lavet af materiale, som er 100 procent kemifrit. Jeg finder et stort udvalg hos Loukrudt lige her: https://loukrudt.dk/yumbox. Her har de et rigtig stort udvalg af de mange forskellige variationer, som finde af Yumbox. En sidste ting som jeg synes er virkelig vigtigt er, at børn selv kan betjene dem. Man kan mærke, at der er tænkt over designet med børn for øje. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken madkasse du skal vælge til dit barn, så vil jeg anbefale dig at læse mere om Yumbox, og se om de ikke er noget for jer. Det er i hvert fald en stor succes hos os.